Bokåret 2019 oppfordrer alle i vårt langstrakte land til å sette av en time til å lese, torsdag 23. mai kl. 19:00 – 20:00. I den anledning holder vi oppe en time ekstra. Du kan altså lese hvor du vil, men muligheten for å lese på biblioteket er der altså. Vi byr på lesende bibliotekarer, kaffe, twist og lesero, velkommen!

Og sjekk under her, det er altså en konkurranse som bør friste alle litteraturinteresserte.

Bli med på lesetimen!
Bokåret 2019 er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne, og vi inviterer nå hele Norge med på lesetimen.

I én time, torsdag den 23. mai kl.19.00 – 20.00 utfordrer vi alle i Norge til å sette av en time til å lese.

Les det du vil! Romanen du aldri ble ferdig med, en novelle du har lest før, krimmen du allerede er langt inne i, eller en barnebok for de minste – det viktigste er at du er med!

Konkurranse – Vinn tur til Bokmessen i Frankfurt!
Vil du være med oss til Bokmessen i Frankfurt 18.-20. oktober 2019? I år er Norge hovedland for det som er verdens største bokmesse. Som publikummer her kan du treffe en rekke norske og internasjonale forfattere, og du kan oppleve kunst, teater og musikk over hele Frankfurt – en hel helg! Vi trekker vinnere blant de ivrigste leserne, og du kan vinne billetter, fly og hotell for deg og en til.

Alt du trenger å gjøre, er å legge ut et bilde av hva du skal lese til Lesetimen på sosiale medier og bruke #lesetimen.

Vinnerne trekkes den 24. mai!

Konkurransen er et samarbeid mellom NORLA (Norwegian Literature Abroad), som organiserer prosjektet Norge som Gjesteland ved bokmessen i Frankfurt (@norwegen2019) og Bokåret 2019.