Kalender

sep
19
ons
Bokprat: Sven Egil Omdal – Sannhet og løgn i Facebooks tidsalder
sep 19@17:30

Demokrati og journalistikk i de sosiale medienes tid. Hvem kan vi stole på når veien til politisk gevinst går via feil fakta og riktige følelser? Sven Egil Omdal ser på forholdet mellom tradisjonelle, redaktørstyrte medier og sosiale medier, og hvordan disse påvirker demokratiske prosesser

Sven Egil Omdal

Fripenn-spaltist for Aftenbladet, journalist, forfatter og tidligere redaktør. Uredd og skarp med et kritisk blikk på samfunn, politikk, media, religion og mer – nasjonalt og globalt. Fra Stavanger, bosatt i Berlin.

sep
25
tir
Økouka: Bokashikompostering
sep 25@19:00

Foredrag ved May Tone Johnsen. Johnsen forteller og demonstrerer om fordeler ved hjemmekompostering.

sep
26
ons
Økouka: Fremtidens jord
sep 26@17:30

Introduksjon ved ordfører Kristine Enger

Smartbytenkning i fremtidens landbruk – Foredrag ved smartbysjef Gunnar Crawford. Det beste fra byen på landet? Vi har utfordret Gunnar Crawford, leder for Smartbyen Stavanger til å fabulere om fremtidens landbruk i et teknologiperspektiv.

Jordboka – Foredrag ved professor Dag Jørund Lønning. Lønning er rektor ved Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling (HLB) på Bryne og forfatter av bestselgeren «Jordboka». Har du ikke lest boka ennå? Da er det på tide.

 

okt
3
ons
Økouka: Nullingen av Paul Abel
okt 3@17:30

Kulturjournalist Kristin Aalen intervjuer forfatter Bjørn Vatne om hans nye roman, «Nullingen av Paul Abel».

Med utgangspunkt i miljøaktivisme og ny teknologi beskriver Vatne et skremmende fremtidssamfunn. Boka fikk terningkast 6 i Stavanger Aftenblad.

Translate »