På folkebibliotekene og de videregående skolene i Rogaland kan du fra 1. mars lese aviser og tidsskrift fra mer enn 100 land på nettbrett, smarttelefon eller pc. Tjenesten Press Reader gir innbyggerne tilgang til over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på 60 forskjellige språk. Det er i underkant av 40 norske aviser med, flest lokalaviser.  Av riksaviser er det tilgang til Dagbladet og Aftenposten.

Tilgang på biblioteket:

På internett-PCene og trådløst nettverk.  (RK-GJESTENETT). Gå til pressreader.com, trykk på menyen øverst til venstre for å se listen over land/aviser.

Last ned app :

Du kan også laste ned PressReader-appen på nettbrett eller smarttelefon .  Når du er på RK-GJESTENETT kan du laste ned et begrenset utvalg aviser/tidsskrifter som du da kan lese hjemme. Nedlastede aviser kan du da lese uten nettilgang

Les mer på Rogaland fylkesbiblioteks nettsider.