Når:
17. september 2020@20:00-21:00
2020-09-17T20:00:00+02:00
2020-09-17T21:00:00+02:00
Hvor:
Tungenes fyr
Pris:
150
Kontakt:
Randaberg folkebibliotek, Tungenes fyr, Kapittel
51411180
Torsdag på Tungenes: Maria Navarro Skaranger og Tiril B. Aakre @ Tungenes fyr

I kjølvannet av visningen av teaterstykket Eg er vinden, inviterer vi til Kapittelkveld på Tungenes med samme tematikk. Maria Navarro Skaranger vant i år EUs litteraturpris for romanen Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen), som handler om å miste en bror i selvmord. Tiril Broch Aakre er aktuell med den kritikerroste romanen Mødre og døtre, en personlig beretning om en mor som tar sitt eget liv.

Hvordan kan avtrykket etter et selvmord formidles i litteraturen? Møt Skaranger og Aakre i samtale med forfatter og psykolog Peter F. Strassegger.

Informasjon fra Kapittel om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:  

  • Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.  

  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen.   

  • Festivalpass gir gratis adgang til alle arrangementer forutsatt ledig plass, men festivalpassholdere må likevel reservere plass til alt de skal delta på. Plassreservering er gratis, med unntak av enkelte eksterne arrangementer der gebyr kan forekomme.  

  • På grunn av avstandsregelen har vi i år redusert publikumskapasitet, og vi ber publikum om å vise hensyn og ikke reservere flere billetter enn det som skal benyttes, for at flest mulig få plass på arrangementene.   

  • Endringer i programmet som følge av COVID-19 må påregnes og vil ikke bli kompensert for, men blir arrangementet avlyst, vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.  

  • Alle ansatte og frivillige på Kapittel er pålagt å ivareta god håndhygiene, holde avstand og holde seg hjemme om de er syke, og vi oppfordrer vårt publikum til å gjøre det samme.  

Translate »