I vår fortsetter vi prosjektet «Bokstart». Alle barn vil på helsestasjonens 18 måneders kontroll få utdelt et gavekort til en bok på biblioteket. Boka de får er «Revungen» av Vibeke Røgler, en billedbok uten tekst. På dette arrangementet får barna utdelt boka. Det er også mulig og hente boka utenom, og du og barnet vil bli tatt vel imot. Likevel oppfordrer vi alle som kan til å delta på et av arrangementene. Da leser vi høyt fra boka, leker oss rundt bildene og gir dere foreldre tips til hvordan den kan brukes. Det blir sang, rim, regler og lek. Og vi har selvfølgelig fått oss vår egen revunge som ungene får hilse på.

Dette er et arrangement for barn på 18 måneder som har fått et gavekort på helsestasjonen. For de som ikke har vært på 18 måneders kontroll enda blir det nye arrangementer til høsten igjen.

Vi har ulike tider, i håp om at et av dem skal passe dere og ikke kolliderer med barnets sovetid. Dato: (Avlyst! 18.03.2020 kl.17:00), (Avlyst! 15.04.2020 kl.17:00) og 23.05.2020 kl.10:00

Bokstart er et samarbeid mellom Randaberg folkebibliotek og Helsestasjonen i Randaberg kommune. Foreningen !les er vår inspirasjon og samarbeidspartner i dette prosjektet.

Hvorfor vi ønsker å satse på de yngste leserne, det kan du lese litt om her: