Randaberg folkebibliotek med eget tilbud de aller yngste bibliotekbrukerne.

Barseltirsdag er et tilbud cirka en tirsdag i måneden, noen ganger vil det være spesielle tilbud, mens andre ganger er det bibliotekets ansatte som står for programmet, eller bare legger til rette for at foreldre og barn i barselpermisjon kan samles.

• AVLYST! 24.mars kl.10.00 og 11.30: Musikk fra livets begynnelse – Musikkstunder for de aller yngste og foreldrene deres. Et tilbud til familier som er hjemme i barselpermisjon, og er forbeholdt denne aldersgruppa. Musikk- og dramapedagog Kristine Helgeland Mosdøl leder gruppene
  • 28.april 11.00: Babymassasje – Kurs i babymassasje, med Cathrine Lund; homeopat, healer og babymassasjeinstruktør. Ideell alder: babyer opp til ca 6 måneder.Begrenset antall plasser. Påmelding: tale.ostrem@randaberg.kommune.no
  • 26.mai kl.10.00: Med bøker fra livets begynnelse  – Tema bok og barsel. Barne- og ungdomsbibliotekar Tale Østrem viser, leser og forteller om bøker for de aller minste. Boktips fra foreldrehylla pluss bøker som passer for de små. Vi sitter på golvet sammen med barna.

Prosjektet støttes av Rogaland fylkesbibliotek.