Er dere en etablert barselgruppe som innimellom har lyst på litt mer tumleplass? Da kan dere bestille tid i bibliotekkjelleren. Ta kontakt på e-post: tale.ostrem@randaberg.kommune.no eller biblioteket@randaberg.kommune.no

Vi gledet oss til å fylle opp bibliotekkjelleren i høst med lesende småbarn, barseltirsdager, bokstart og bøker fra livets begynnelse. Men, nærhet er essensielt for de små, vi velger derfor å utsette arrangementer for de yngste, vi vil at de små skal stå fritt til å krype opp på alle fang, og rulle rundt på golvet med jevnaldrende. En meters avstand er ikke noe for små barn.

Men, hvis dere allerede er en gruppe som er sammen fra før, f. eks en barselgruppe fra helsestasjonen, da kan dere bestille tid for lek og samvær i bibliotekkjelleren vår. #velkommentilbiblioteket #koronabiblioteket

Translate »