Hjemsøkt litteratur- og fortellerfestival er nå en gjenganger på Tungenes fyr. Velkommen til årets festival torsdag 27. og fredag 28. oktober 2022.

Festivalen setter søkelys på mangfoldet i skrekk- og grøssersjangere innen et bredt spekter kulturuttrykk. På Tungenes fyr har den funnet sitt perfekte hjem i det værutsatte havgapet som i seg selv kan oppleves som skremmende for noen og enhver. Hjemsøkt starter allerede onsdag 26. oktober med elevbesøk på Tungenes fyr. Alle elever på 6. trinn i Randaberg er inviteret til forfattermøte med Tor Arve Røssland. Her blir elevene invitert inn i de mystiske og skrekkelig spennende fortellingene om Svarte-Mathilda. Torsdag og fredag følger arrangementene på rekke og rad med faglige innslag fra Birger Lindanger, Janne Stigen Drangsholt, Tor Arve Røssland, Tore Aurstad og ikke minst Kim Leine i samtale med Sebastian Jazdzewski. Det blir drama ved Torgrim Mellum Stene, Marius Løkse og Liv Brita Brodal før fredagen avrundes med konsert ved General Forsamling. Festivalprogrammet avsluttes lørdag 29. oktober med familielørdag i bibliotekkjelleren. Det drar seg mot halloween og Liv Brita Brodal forteller “småskumle” historier for de minste. 

Under finner du programmet og billettlinker til kveldsarrangementene på Tungenes fyr.

Program torsdag 27.oktober:

Kjøp billett til torsdag HER.

 

Program fredag 28.oktober:

Kjøp billett til fredag HER.

Festivalen er støttet av Randaberg kommune, Fritt ord, Rogaland fylkeskommune, Den kulturelle skolesekken og Norsk forfattersentrum.

 

Translate »