I perioden 5. til 11. desember holder Randaberg folkebibliotek stengt.

Vi gjør det for å forbedre tjenestene våre, og beklager samtidig det ekstra bryderiet dette kan medføre.

I løpet av denne uken skal hele samlingen vår (rundt 30.000 bøker!) merkes og registreres med såkalte RFID-brikker. Det vil gjøre utlån og innlevering av bøker mye enklere for både deg og for oss.

Noen praktiske ting i stengeperioden:

• Du kan fremdeles levere inn bøker og andre medier i våre innleveringsluker
  • Du trenger ikke å bekymre deg over forfall og purringer
  • Vi anbefaler at du som besøker oss ofte låner litt ekstra uken for stengningen
  • For bioposer og koronatest kan du henvende deg til servicetorget
  • For skanning og kopiering av dokumenter kan du også henvende deg til servicetorget
  • For billetter til Varen: bestill direkte på LinTicket eller send epost til: post@randabergkulturscene.no

Denne oppgraderingen er også første skritt mot det nye tilbudet som snart skal komme – meråpent bibliotek. Meråpent bibliotek betyr at du som låner vil få mulighet til å besøke oss også utenom bemannede åpningstider!

Dersom du har spørsmål i forbindelse med perioden vi har stengt, send gjerne en e-post til: biblioteket@randaberg.kommune.no

Med hilsen

Randaberg folkebibliotek