Randaberg folkebibliotek er STENGT til og med 13. april som følge av Coronaviruset.

Konsekvenser for deg som bruker av biblioteket:

• Alle bibliotekets arrangement er avlyst, foreløpig til og med 30.april.
  • Biblioteket er betjent hverdager fra kl.10:00 til 15:00 og kan nås på telefon 51411180 samt epost: biblioteket@randaberg.kommune.no
  • Ingen lån vil bli purret mens biblioteket er stengt.
  • Det er ikke nødvendig å returnere forfalte lån så lenge biblioteket er stengt.
  • Biblioteket vil inntil videre ikke kreve gebyr for for sent innlevert materiale.
  • Vi har et tilbud for å hente reservert materiale. Les mer her! Dette gjelder kun registrerte lånere hos Randaberg folkebibliotek.

Følg oss på nett og sosiale medier for oppdatert informasjon. Endringer kan skje raskt.

Vi oppfordrer våre brukere til å lese hygienerådene gitt av Folkehelseinstituttet og følge disse når du ferdes på ute blant folk.

Randaberg folkebibliotek følger de generelle rådene gitt av lokale og nasjonale helsemyndigheter i forbindelse med utbredelsen av Koronaviruset. Følg med på våre internettsider og vår facebookside for oppdateringer og eventuelle endringer i bibliotekets tilbud.

Oppdatert informasjon fra Randaberg kommune.

VIRUS: Bildet viser en illustrasjon av koronaviruset – også kalt wuhanviruset og SARS-CoV-2.
Foto: Alissa Eckert / Centers for Disease Control and Prevention’s Public Health Image Library (CDC)