Randaberg folkebibliotek åpnet igjen mandag 4. mai kl.10:00. Foreløpig beholder vi visse restriksjoner.

Åpningstider:

• Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 10 – 15.
  • Torsdag: 14 – 19.

Det er muligheter for utlån og innlevering. Det blir ikke mulighet for opphold, lek, studier eller bruk av pc. Vi kan ha ti personer inne i biblioteket om gangen, og du kan være inne i ti minutter.

• Det blir fortsatt mulighet for bestilling av bøker via vår hjemmeside, på epost eller telefon: biblioteket@randaberg.kommune 51411180.
  • Bøkene setter vi da klar utenfor hovedinngangen, og bøkene kan hentes innenfor våre åpningstider.
  • Er du i risikosonen, eller har problemer med å komme deg ut, ta kontakt med oss, så har vi nå en hyggelig frivillig som sykler bøker hjem til deg.
  • For å levere inn bøker ber vi deg bruke innleveringsluka vår på baksiden av biblioteket.
  • Alle bibliotekets arrangement er avlyst inntil videre.

I disse dager kan det fort skje forandringer. Denne ordningen er ment å være til 19. juni, men det kan skje justeringer underveis.

Følg oss på nett og sosiale medier for oppdatert informasjon. Endringer kan skje raskt.

Vi oppfordrer våre brukere til å lese hygienerådene gitt av Folkehelseinstituttet og følge disse når du ferdes ute blant folk.

Randaberg folkebibliotek følger de generelle rådene gitt av lokale og nasjonale helsemyndigheter i forbindelse med utbredelsen av Koronaviruset. Følg med på våre internettsider og vår facebookside for oppdateringer og eventuelle endringer i bibliotekets tilbud.

Oppdatert informasjon fra Randaberg kommune.

VIRUS: Bildet viser en illustrasjon av koronaviruset – også kalt wuhanviruset og SARS-CoV-2.
Foto: Alissa Eckert / Centers for Disease Control and Prevention’s Public Health Image Library (CDC)