Fortellerstund

Fortellerstund høsten 2019

Fortellerstunder med vår barne- og ungdomsbibliotekar, Tale Østrem, vil bli følgende torsdager i høst:

12. september

26. september

1.oktober kl. 10:30-11:30 Hvorfor skal vi lese bøker sammen med små barn? Er det mulig å lese bøker sammen med en liten baby? Og har det noen hensikt? Hvordan formidler vi bøker til disse aller yngste leserne? Vi har med oss Førsteamanuensis Monica Mitchell fra Lesesenteret i Stavanger.

10. oktober

7. november – Å være sammen med babyen din: Helsestasjonen besøker oss på biblioteket med et foredrag om
tilstedeværelse og samspill med babyen. Foredraget er for foreldre som er hjemme i barselpermisjon, så her er både foreldre og babyer hjertelig velkomne.

21. novemberDa solen forsvant, En leken, forunderlig og vakker fortelling for barn fra 2 år. Med musiker Eva Bjerga Haugen og forteller Marianne Therese Stenerud. Påmelding til: tale.ostrem@randaberg.kommune.no

3. desember – Julefortellinger for barn: Tradisjonen tro byr vi på fine julefortellinger for barna i adventstida. Grupper fra barnehage og småskole er velkommen.

5. desember – Julefortellinger for barn: Tradisjonen tro byr vi på fine julefortellinger for barna i adventstida. Grupper fra barnehage og småskole er velkommen.

Klokkeslettet for disse er alltid kl. 10:30. Men, vi vet at det ikke passer for alle. Derfor kan barnehager bestille egen tid på e-post til: tale.ostrem@randaberg.kommune.no – da skreddersyr vi fortellerstund til aldersgruppe, tema, og vi finner en tid som passer.

Sjekk KALENDER!

Translate »