Kalender

apr
22
ons
AVLYST! Nasjonal krimaften
apr 22@19:00-22:00

I andre kveld av årets krimfestival «Blodig alvor i landsbyen», skal nasjonal krimlitteratur stå i fokus. Da blir det snakk om hvordan norske kriminalromaner kan nå ut i Skandinavia, det blir dialog om hvordan det er å skrive krim og om hva som må til for at flere oppdager norsk kriminalromaner.

Det blir bokbad med noen av de største norske krimforfattere per dags dato. Forfatterparet Geir Tangen og Agnes Matre, Bergensforfatteren Monika N. Yndestad, Østlandsforfatteren Terje Bjøranger og Stavanger stjerneskuddet Kjell Reianes kommer.

Kvelden avslutter med live-musikk fra Kjell Reianes. Det blir en uforglemmelig kveld, du sent vil glemme. Billettpris 150kr.

apr
25
lør
AVLYST! Familielørdag: Oscar Wildensky
apr 25@13:00-13:45

Oscar Wildensky og den fantastiske gå – seg – bort – dagen.
Med forfatter og illustratør Maria Lillebo.

Liker ungene dine å gå på biblioteket?
Har de tenkt på at det er forfattere og illustratører bak bøkene dere leser sammen?
I dag får de møte forfatter og illustratør bak den fin, fine boka om Oscar Wildensky Maria Lillebo.

Velkommen ned i bibliotekkjelleren!

Om boka:
https://www.cappelendamm.no/_oscar-wildensky-og-den-fantastiske-ga-seg-bort-dagen-maria-lillebo-9788202615307

apr
28
tir
AVLYST! Barseltirsdag: Babymassasje
apr 28@11:00

Babymassasje – Kurs i babymassasje, med Cathrine Lund; homeopat, healer og babymassasjeinstruktør. Ideell alder: babyer opp til ca 6 måneder.Begrenset antall plasser. Påmelding: tale.ostrem@randaberg.kommune.no

Randaberg folkebibliotek med eget tilbud de aller yngste bibliotekbrukerne. Prosjektet støttes av Rogaland fylkesbibliotek.

Barseltirsdag er et tilbud cirka en tirsdag i måneden, noen ganger vil det være spesielle tilbud, mens andre ganger er det bibliotekets ansatte som står for programmet, eller bare legger til rette for at foreldre og barn i barselpermisjon kan samles.

mai
8
fre
AVLYST! Fredagslunsj: Anne Grete Hagen leser Jon Fosse
mai 8@11:00

Velkommen til bokprat! Anne Grete Hagen tar for seg Tungenes fyr-aktuelle Jon Fosse. Vi har latt oss inspirere av oppsetningen «Eg er vinden»  av Det norske Fosse-kompaniet på Tungenes fyr 27. og 28. mai, og inviterer til å bli bedre kjent med Fosses vidunderlige litterære verden.

Translate »